+373 68 69 11 99 Solicită un sunet info@sitemail.md
RO
Menu
nike

ACHITARE & LIVRARE

Metode de achitare

Există mai multe metode, dar cele mai frecvente se bazează pe verificarea plății prin intermediul aplicației băncii dvs. de pe telefonul dvs. mobil sau cu un cod temporar de unică folosință.
Pentru a primi cererea de verificare, este posibil să fie necesar să vă înscrieți mai întâi la serviciu. Contactați entitatea dvs. bancară pentru mai multe informații.
Dacă aveți vreo problemă la finalizarea unei tranzacții pe pagina noastră web, contactați serviciul nostru de relații cu clienții.

În numerar la curier

Oferim metoda de numerar

Prin card bancar

Avem disponibile pentru comanda dvs. VISA / Mastercard

Condiții pentru efectuarea unei returnări

În cazul în care cumpărătura realizată nu v-a îndeplinit așteptările, vă oferim posibilitatea de a face o returnare. Vă prezentăm în detaliu condițiile și diferitele opțiuni disponibile ca să puteți returna articolele dvs.</br>
Trebuie să finalizați demersurile de returnare în termenul stabilit: 

  • Cumpărare online: aveți la dispoziție 20 de zile de la data expedierii comenzii.
  • Cumpărare dintr-un magazin fizic: aveți la dispoziție 14 de zile de la data cumpărării.
  • Articolele trebuie să fie în starea inițială și să păstreze toate etichetele.
  • Trebuie să realizați returnarea în aceeași piață/regiune în care ați efectuat cumpărătura.
  • Rețineți: în detaliile comenzii vă vom afișa data limită la care veți putea efectua returnarea.

 

Cumpărare sigură

Securitatea informațiilor pe care clienții noștri ni  le încredințează este una dintre prioritățile noastre maxime. Din acest motiv, investim numeroase resurse și utilizăm ultimele tehnologii disponibile pentru ca datele dvs. de plată să fie prelucrate în medii sigure.

Livrare

Pot varia în funcție de adresa de livrare, ora la care efectuați comanda și disponibilitatea articolelor. În momentul procesării comenzii dvs., vom afișa metodele de expediere disponibile, costul și data estimată de livrare.
Țineți cont că livrările se vor efectua numai în zile lucrătoare. Dispunem de LIVRARE LA DOMICILIU, Livrare în 3-5 zile lucrătoare și Expedierea este gratuită.

Livrare prin curier
Ridicarea personală a comenzii